Spring naar inhoud

Adverteren

Adverteren op Francofiel is niet duur en het gebruik van deze website is gratis. De inhoud van deze website is gratis toegankelijk en mag met bronvermelding vrijelijk worden gebruikt. Het behouden van deze website kost geld en tijd en tijd is geld. Om de kosten te dekken zijn er verschillende bronnen.

  1. Deze website heeft sponsors die adverteren.
  2. U kunt adverteren en dus sponsor worden.
  3. Er zijn Google Ads op deze website, uw belangstelling genereert geld.
  4. U kunt een commerciële boodschap plaatsen en speciale vorm van adverteren. Deze wordt als blog geplaatst maar er kan niet op worden gereageerd. Een commerciële boodschap kost € 25,00 en wordt via de e-mail aangeleverd en geplaatst door de redactie.
  5. U kunt besluiten te doneren via de link hieronder. Misschien bespaart u veel door informatie op deze website en vindt u dat een donatie waard.

Adverteren kan maar op één manier: u levert een banner aan van 300 x 110 pixels. De banner wordt geplaatst in maximaal 5 categorieën van uw keuze. In categorieën waar 2 of meer banners staan verdwijnen de Google Ads. Wilt u websitebreed adverteren of meer dan 5 categorieën, dan doen we u een aanbod op maat. De banners op de homepage zijn van onze sponsors. Sponsor kunt u worden in overleg. Neem contact op via contact.

De prijs van de banner is € 150,00 voor 6 maanden en € 300,00 voor een jaar.

Banners worden per mail aangeleverd.