Spring naar inhoud

Schrijven

Francofiel wordt gedragen door mensen met een 'Frans' hart en een ijverige pen. Schrijven mag iedereen maar u moet zich dan wel even registreren en inloggen. Iedereen kan reageren.

Registreren gaat via de knop Registreren op de rechter zijkant van de homepage onder 'Kloppen... in en uit'

U schrijft zich eenmaal in en kunt dan inloggen en een bericht toevoegen. De eerste keer moet uw bericht langs de ballotage om te voorkomen dat deze website wordt gevuld met Prietpraat, daar zijn andere websites beter geschikt voor. Beschouwend, technisch, vragend, probleemstellingen en zelfs poëzie. Zoekt u een nieuw adres voor uw hond of wilt u uw VW-bus verkopen dan kan dat ook maar we zijn geen Marktplaats of Leboncoin... dus met mate.

Deze website is het vervolg van de samenwerking van verschillende Frankrijk dienstverleners. Alle artikelen die in de loop der jaren zijn geschreven bestaan nog en zijn bereikbaar via de categorieën selectie op de homepage en via de zoekknop in het menu. Per definitie zijn alle berichten van gisteren en eerder gedateerd, wees dus voorzichtig de inhoud te gebruiken voor belangrijke beslissingen. Bij twijfel kunt u natuurlijk hier een beantwoorde vraag herstellen voor een update.

De bijdragen aan deze website worden beoordeeld en later gevolgd door Franc Anders, de moderator van deze website. U zult alleen van hem horen als u op de man speelt, uw taalgebruik agressief is of neerbuigend of racistisch is of als uw onderwerp niets of te weinig met Frankrijk te maken heeft of als u besluit ons te overspoelen met berichten zonder veel diepte.